Hypotheek afbeelding

Hypotheek

Een huis kopen is een ingrijpende financiële beslissing. U sluit een hypotheek af en gaat daarmee een betalingsverplichting aan van vele jaren. Een goed hypotheekadvies is uitermate belangrijk omdat het u in de loop van de tijd veel geld kan schelen.

Wij adviseren niet langer in hypotheken.  Wel kunnen wij u doorverwijzen naar een goede hypotheekadviseur bij ons in de buurt.

Om uit te zoeken hoe uw hypotheek er precies uit moet zien, zal hij eerst uw persoonlijke en financiële situatie inventariseren. Maar ook andere informatie is belangrijk, zoals uw toekomstverwachtingen en toekomstwensen. Die zeggen iets over hoe uw vaste lasten zich ontwikkelen. En dat kan de keuze voor een bepaalde hypotheek beïnvloeden.

Na zijn inventarisatie maakt hij een analyse, zoekt uit wat uw mogelijkheden zijn, vergelijkt de hypotheken van meerdere aanbieders en maakt berekeningen. Dan stelt hij een adviesrapport op waarin hij u laat zien welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn. Ook is hij duidelijk over wat u betaalt voor uw hypotheek en ziet u hoe uw hypotheeklasten er in de komende jaren uitzien.